torsdag 15 april 2010

Omplanering

Fick meddelande från veterinären i Piteå att vi inte kan komma den 6 maj, utan fick en ny tid den 5 maj.
Det innebär att jag blir ganska långledig från jobbet... från 5 maj till 16 ev.17 maj. Ganska skönt. Dessutom känns det bättre att åka till Piteå på onsdagen eftersom jag ska åka ner till Gävle på fredagen och det hade känts tokigt att åka fram och tillbaka dagarna efter varandra.

I går kväll hade vi sektorsmöte på klubben. Vi avhandlade ganska många punkter. Bl a bestämde vi att vi kör igång agilitysäsongen den 4 maj, med en fixarkväll på klubben. Då plockar vi fram alla hinder, går igenom dem ordentligt, städar upp i agilityförrådet, planerar säsongen och avslutar med att grilla (om det är bra väder) och fika. Vi bestämde också datum för träningstävlingar. Det blir 5 st i sommar, 2 i juni, 2 i augusti och en i september. KM:et kommer vi också att köra i september (11 sept).

I kväll är det möte på studiefrämjandet för planering av Naturens Dag. Hundungdom kommer att medverka där med ett freestyleprogram. Det blir Mikaela och Therese som står för det. Ev om de hinner träna in flyball så tar vi med det också.

Denna vecka har det varit många möten... måndag styrelsemöte, tisdag trivsel/träningskväll, onsdag sektionsmöte och torsdag möte med studiefrämjandet.... tur att inte alla veckor ser ut så.

Nu måste jag nog återgå till jobbet och göra lite nytta för min arbetsgivare.

Vi hörs..

2 kommentarer:

Marie-Louise sa...

full rulle :) Jag har gjort som du och anmält till några MH-n i piteå och kan inte annat än att hoppas på det bästa. Den som lever får se!

Unknown sa...

Det finns ett MH i Älvsbyn den 30 maj - en söndag - Gå in på klubbens hemsida sen på länkar klicka på ÖND:s länk och kolla där under RUS så får du fram e-postadressen till den i Älvsbyn som tar emot anmälningar till det MH:t. Det skulle ju vara skönt att få göra det en söndag....