onsdag 28 oktober 2009

En skön vecka

Det här blir en riktigt skön vecka. Jag plockar ut lite tid från flexen och jobbar bara 4 timmar per dag. Eftersom det är min tidiga vecka och jag börjar 6 så innebär det att jag slutar redan kl 10.00.

Idag har det varit fint väder med sol och jag har varit ute i skogen med hundarna. Först på klubben tillsammans med Monica och hennes hundar, och sedan gick vi en sväng uppe vid Pouitak. Jätteskönt. I morgon blir det samma.... slutar kl. 10 och då har man ju hela dagen kvar.

Igår hade Hundungdom medlemsmöte och hela 6 själar dök upp. Frånsett det så var det ett riktigt bra möte och vi bestämde bl a att Hu kommer att ansöka om agilitytävlingar till sommaren. Det blir annars ett uppehåll från början av juni till augusti då det inte arrangeras några tävlingar inom ÖND. Så helgen 3-4 juli kommer vi att ha agilitytävlingar. Dessutom kommer vi att anordna lydnadstävling på fredagkvällen. Kurser är inplanerade. Bl a en kurs i rallylydnad nu i januari om vi får lös ridhuset en helg. Tävlingslydnadskurs med Carina Andersson från Kiruna hade vi tänkt försöka få till i april (om hon har möjlighet att komma). Dessutom ska vi försöka köra nybörjarkurs agility som helgkurs. Det är väldigt efterfrågat och man kan faktiskt hinna med hinderinlärning (eller i alla fall visa hur man lär in) på en helg.
Dessutom vill HU ha tillbaka onsdagstävlingarn i någon form. Vi får väl byta dag och kanske köra varannan vecka. Vi får se hur det blir.

Men det var ett riktigt bra möte med många idéer och förslag.

Nu kommer Monica och ska låna en bok.... vi hörs

3 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Skönt med ledigt. det är aldrig fel. Lite jobb och mycket ledigt ska det vara:))

Om du har tid över i veckan så är du välkommen till mitt nya hem på en kaffe! Hare gott!

Unknown sa...

Kommer gärna, kanske redan i em

Monica,Micke och Sara sa...

Det låter som om Gällivare Hundungdom är riktigt på gång - kanonkul - synd bara att det inte var så många på mötet men det är ju inte heller så ovanligt...:( Men det brukar bli bra i slutändan i alla fall....:)