måndag 28 mars 2011

Måndag förmiddag

En vecka sedan jag uppdaterade, så det är kanske dags. Har inte hänt särskilt mycket detta vecka, men lite info om veckan finns det väl att skriva om.

Det börjar bli vår ute nu, snödrivorna minska snabbt i omfång, och även om nätterna är kalla, så värmer solen ganska bra nu och det smälter undan...

Har dessutom fått klart med att vi kommer att flytta till Bäckåsen i maj. Har fått klart med vilken lägenhet vi får. Ny adress igen.... från maj så är min adress: Bäckåsen 5 A 982 38 Gällivare. Snart kan jag nog ta anställning som flyttare..
Vi har i helgen suttit och tittat på tapeter. Det är otroligt vad mycket det finns att välja på, men till slut har vi kunnat enats. Egon får bestämma i sovrum och jag har bestämt i vardagsrummet, resten var vi väldigt eniga om. Jaa, vi blev eniga även om vardagsrum och sovrum också.

I Lördags var vi ner en sväng till Luleå, shoppade lite, men det blev inga större grejer. Vi får hålla igen med det nu tills vi flyttat, så vi ser vad det är vi behöver. En hel del måste vi ju göra oss av med, för 3:an på Bäckåsen är betydligt mindre än den vi har nu. Är det förresten någon som behöver en köksoffa... en sån där gamal sak som är utdragbar och som ger väldigt stor förvaringsutrymme? Vi har en över, för den får under inga omständigheter plats i nya lägenheten. Köket i nya lägenheten är jättefint, men väldigt litet, jämnfört med de vi haft de senaste 40 åren.

Har varit ute en del och försökt motionera vår lilla tjockis. I går var vi ute på förmiddagen och lekte uppe vid stallet. Kastade klimpar i djupsnön, som Iza jagade och hoppade efter. Hon jobbade på väldigt bra, men när vi kom hem så fick hon en otäck hosta som höll i sig i ca en halvtimme. Fundersam om hon drabbats av astma.. Vi får väl kolla om det händer igen, i så fall får vi ta ett besök till veterinären.

Nu måste jag jobba en stund, vi hörs...

1 kommentar:

Marie-Louise sa...

Härligt med ny fin lägenhet, såg bilder i gällivarebladet eller vad det var - de ser ju jättefina ut lägenheterna. Hoppas vi ses snart, kanske en promenad eller en sammanstrålning över en kaffe hos Monica. Må gott!