tisdag 2 november 2010

Dags för en liten uppdatering kanske

Har varit glest med bloggandet, men det beror nog på att det inte händer så mycket just nu.
Har varit nere i Skellefteå under helgen på sektorskonferens. Det var som vanligt mycket givande. En superbra föreläsare som föreläste om hundars mentalitet, väldigt intressant och jag har beställt hans bok. Det ska bli kul att läsa. Säkert mycket som jag kan tillämpa i träningen med Iza. Han pratade mycket om rädslor och otrygga hundar, och det är väl lite så Iza är.
Resan ner och hem var ganska jobbig eftersom det var dåligt väglag efter E10:an. Men vi kom helskinnade både dit och hem och det är ju det som är viktigast.

Iza har inte förändrats så mycket efter steriliseringen, men hon har blivit väldigt matglad, så det gäller att se upp och passa på matkopparna när Mimmi är här, annars blir hon nog snabbt överviktig. Hon har redan något kilo för mycket...

Ikväll har jag tänkt gå upp på Hirvas med hundarna. Får sällskap av Monica och Pigan och deras hundar. Det ska bli skönt att röra sig ordentligt. Har inte varit mycket av den varan på sista tiden.

En liten siesta före det är nog inte helt fel.... vi hörs

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det syns visst en förändring i hennes beteende men du som ser henne varje dag kanske inte märker den - men en viss stabilitet har börjat infinna sig....:)

Ja nu får vi börja röra på oss så vi inte stelnar till - den risken kan ju vara stor i våran ålder...

I dag blir det Kos-Malmberget-Kos.....

Monica Micke och Sara

Anonym sa...

Och jag som trodde det skulle bli Hirvas.... men det gick bra med civiliserade trakter också..

Marie Louise, Iza och Mimmi