söndag 27 december 2009

Så var även denna jul till ända..

Det har varit en lugn och skön julhelg. Danne har varit hemma, han är fortfarande kvar och det är länge sedan han har varit här så länge. Han åker i morgon. Han har jobb i Piteå på måndag och tisdag.

I går var vi (Danne, Monica och jag) ut till Tjautjas och tittade på de omtalade julutsmyckningarna och det var häftigt. Nästan som i Amerika i lilla Tjautjas. Jättekul att se. Monica hade kameran med, så om hon lägger ut några bilder på nätet, så kan jag knycka dem och lägga in här.

Var in och läste i Maria Ömalms blogg i går och blev så imponerad av henne. Hon är så seriös i sin träning och sitt tävlande med Donna och Lava. Man blir faktiskt imponerad av hennes sätt att sätta upp mål och stämma av dem. Det är sådant som jag tänker varje nyår, men som sedan rinner ut i sanden. Glömmer bort vad jag satt som mål när det är dags att utvärdera. Kanske man ska sätta upp det på kylskåpsdörren så man blir påmind om det varje dag. Ska nog testa det i år. Ta en ordentlig funderare på vilka mål jag har med Iza inför kommande säsong, sedan skriva ner dem och titta på dem med jämna mellanrum och sedan utvärdera när säsongen är slut.

Nu ska jag sticka i väg ut med Danne ett tag... vi hörs

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det var riktigt häftigt att kolla in alla lampor i "lilla amerika" - det kommer bilder.....

Det låter som en riktigt bra idé att verkligen försöka hålla de mål man har satt upp - kylskåpet låter som ett bra knep....:))

Monica Micke och Sara

Anonym sa...

"Väntar med spänning på lamporna i lilla amerika så behöver jag inte åka dit". Tänk att julen och klapparna gick över så fort. Nu är det bara några myshelger kvar./ Gudrun