fredag 5 februari 2010

Härliga fredag...

Äntligen helg. Det har varit en ganska jobbig vecka. Börjat 6 och har varit tvungen att åka hem varje dag på lunchen och rastat hundarna. Ibland kan jag ju slippa det om de är hos husse på dagarna, men den här veckan har de varit hemma.

Nu är det bara en vecka kvar tills jag får flytta in i min nya lägenhet. Jag längtar verkligen. Varje gång jag springer i trapporna här så tänker jag... "bara 7 dagar kvar" osv...
Jag har börjat packa litegrann, sådant som man inte använder just nu. Det har blivit 3 stora flyttkartoner.

Veckan som gått har det inte blivit så mycket hundaktiviteter, men igår fick Iza i alla fall på sig dragselen och vi prommade ner till Kulle och tillbaka. Mimmi var också med och oj vad det gick ner till Kullen. Iza full av energi och nerförsbacke. Att Mimmi hann med är ett under, men hon är så duktig så lillgumman. Hemvägen gick lite långsammare. Iza har inte lärt sig riktigt att disponera sina krafter, så när vi var tillbaka i Malmberget, så var hon ordentligt trött.

Ikväll ska jag bara ha en slapp och slö kväll. En kvällsprommis med hundarna och sedan blir det till att slöa framför "på spåret".

Ha det...

Inga kommentarer: