onsdag 6 januari 2010

Trettondagen

Nu har jag 4 dagar ledigt igen, och det är skönt. Det var bra med en mjukstart på 1,5 dagar.
Det är inte så kallt idag bara ca -15 så det blir nog en lite längre tur med hundarna.
Igår så var vi ute tillsammans med Monica och Pigan och deras hundar. Gick efter gångstigen från Kullen till Malmberget och tillbaka. Iza, Micke och Sara gick i sele och expanderlina. Sara är ju så otroligt duktig på att dra, och Micke den latmasken åker snålskjuts på henne. När Sara drar, så är det jämnt och fint och ett riktigt bra drag i linan. Iza har ju bara provat på en gång tidigare, och i början var det bara fullt ös, men efter ett tag så lugnade hon ner sig (hon blev väl trött) och då gick det riktigt bra i fint trav eller skritt.

Har inga speciella planer för denna ledighet förutom att jag i morgon ska åka ut på klubben och göra bokslut för HU. Bokföra de sista posterna för förra året och sedan göra klart räkenskapsåret 2009. På kvällen har vi styrelsemöte och får väl då se till att göra klart vp och v-berättelsen, så det är klart till årsmötet. Det är ju även dags att annonsera om åresmötet som vi måste ha före 28 febr.

Nää, nu ska jag ut en sväng med hundarna och sedan får vi se vad jag hittar på idag. Eventuellt så går jag och hälsar på gamla svärmor på Hedgården. Det var ett tag sen och det känns som det skulle vara en god gärning.

Vi hörs....

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, det var riktigt roligt att vara ute med hundarna tillsammans och Sara är en riktig baddare på att dra, får vara försiktig så hon inte drar "sönder" sig bara men oj vilken vilja...........det måste vi göra om - torsdag, om det inte är -40 som Pigan misstänkte...:))

Monica Micke och Sara