fredag 11 september 2009

Så har en vecka gått igen

Det är sällsynt med uppdateringar här på bloggen, men det beror på att veckorna är lite stressiga nu när det blir mörkt så tidigt. Man hinner inte så mycket efter jobbet.

Den här vecka har det inte varit något speciellt annat än att jag har fått bada Iza två gånger. Hon har börjat rulla sig i skit. Hon är en riktig äckelpäckel. Så nu är det stenkoll när vi är ute. Och det blir koppel där andra hundar är rastade. Det är bara i skogen hon får vara lös, och då har jag hökögon på henne, för fy farao vad det är äckligt med hundbajs eller om det är något annat bajs (törs inte ens tänka att det faktiskt kan vara människobajs).

Men nu är hon ren och fin och doftar lavendel, men hon kanske tycker att bajs luktar bättre.

Inget planerat för helgen. Har anmält Iza till inoff utställning på söndag, men jag får se om jag ställer ut henne. Det beror lite på vädret. Blir det regn så stannar vi nog hemma. Har sett i PM:et att de börjar att bedömma grupp 10 och går neråt... det innebär att vi är bland de sista eftersom Iza är i rasgrupp 1.

Om det är bra väder i morgon, så sticker vi ut i skogen och grillar lite korv och lägger något spår, men det är också väderberoende. Om det regnar så myser vi i soffan framför TV:n i stället.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Såååå äcklig hon är...min Claes var likadan...rullade i allt som enligt honom luktade mumma...vi åker oxå ut i skog och mark i morgon...hoppas på väder....just nu spöregnar det....måste träna på pinnintresse...just nu verkar det bara vara spåret som intresserar...han springer över för många....alltid är det nåt
Ha det
Anna-Karin

Anonym sa...

Hmm undrar vad det är för "äckel" hon rullar i, inte roligt alls. Har faktiskt också varit om det och det var det där andra bajset du skrev och giss om det luktade...och visst var det pappa Micke som tyckte det var helkul....usch

Monica Micke och Sara